Portarul brazilian Bruno Fernandes de Souza care a ordonat uciderea iubitei luni, inainte de a o transa si a-si pune cainii sa o manance, spune ca „nu e un baiat rau”.

Fotbalistul a fost eliberat din inchisoare in luna februarie, dupa ce a petrecut sase ani in spatele gratiilor pentru oribila crima. Acesta si-a torturat iubita, fostul model Eliza Maudio, a batut-o, apoi a strangulat-o si a transat-o, apoi a dat-o cainilor.

In primul interviu de la iesirea din inchisoare, fostul fotbalist a facut o declaratie cutremuratoare: "Am facut o greseala, una serioasa, insa astfel de greseli se intampla in viata. Nu sunt un baiat rau. Ce s-a intamplat, s-a intamplat".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Oamenii incearca sa imi ingroape visul din cauza unei greseli, insa i-am cerut iertare lu Dumnezeu, asa ca imi pot continua cariera", a adaugat el, potrivit The Sun.

In 2013, portarul a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, pentru implicarea sa in uciderea Elizei Samudio, fosta prietena si mama fiului fotbalistului, disparuta in 2010.

Cei doi se aflau in conflict pentru ca Bruno Fernandes refuza sa plateasca pensie alimentara, astfel ca unii dintre prietenii fotbalistului au rapit-o pe Samudio, au torturat-o, apoi au transat-o si au dat-o de

mancare la caini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si