Un reporter Reuters spune ca a auzit o bubuitura puternica la scurt timp dupa sosirea unei echipe de genisti.

”Zgomotul exploziei a fost mai puternic decat cel pe care l-ar fi produs explozivii nostri”, a declarat un purtator de cuvânt al politiei, care a anuntat o investigatie la fata locului.

Dispozitivul ar fi putut sa provoace pagube limitate, a anuntat politia anterior.

Politia a refuzat sa ofere informatii despre suspect.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Serviciile norvegiene de securitate PST au anuntat intr-un mesaj postat pe Twitter ca au preluat ancheta de la politia locala.

In zona Groenland din Oslo, un cartier multietnic in care se afla baruri si restaurante populare si o serie de moschei, se afla totodata principalul sediu al politiei, la mai putin de un kilometru de locul in care a fost gasit dispozitivul.

In Suedia vecina, un camion a intrat vineri in multime la Stockholm, a omorât patru persoane si a ranit alte 15 in ceea ce politia a spus ca pare sa fie un atac terorist.

In 2011, Anders Behring Breivik, un extremist de dreapta, a detonat o masina-capcana la Oslo, a ucis opt persoane si a avariat sediul Guvernului norvegian, dupa care s-a dus si a deschis focul pe Insula Utoeya, unde a ucis alte 69 de persoane, majoritatea liberi laburisti care participau la o tabara.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si