O intamplare neobisnuita s-a petrecut anul trecut, in octombrie, cand presedintele Klasu Iohannis se plimba prin Timisoara impreuna cu primarul orasului, Nicolae Robu. In timp ce traversa piata centrala, o femeie i-a abordat pe cei doi oficiali, plangandu-se ca fiul ei nu este pus antrenor la Poli Timisoara.

Femeia respectiva era nimeni alta decat mama lui Paul Codrea, un fost fotbalist de echipa nationala, care fusese in carti pentru numirea pe banca "violetilor", dar pana la urma se optase pentru Ionut Popa.
"Domnul presedinte, suntem bucurosi sa va vedem. Si pe fiul meu nu vreti sa-l puneti antrenor la Poli... Pe Codrea. Niciodata! Da, desi s-a oferit, nu l-ati chemat niciodata!", le-a spus mama lui Codrea ambilor politicieni, care au zambit amuzati de initiativa femeii. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si