Dragos a obtinut pana acum 11 medalii la olimpiadele nationale de matematica, lingvistica şi informatica. In urma cu doi ani, a fost primit in clubul select al membrilor Mensa, avand un coeficient de inteligenta de peste 132.

“Daca nu ma intereseaza ceva, nu mai continui, pentru ca nu mai vad rostul“, a declarant olimpicul pentru adevarul.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tanarul s-a calificat la trei olimpiade nationale concomitant in clasele clasele a IX-a şi a X-a, la matematica, informatica si lingvistica. Iar asta nu e tot. In urma cu doi ani, Dragos a fost admins in Mensa, societate fondata in Oxford cu scopul cu scopul de a identifica şi pune in legatura oameni cu un coeficient foarte inalt de inteligenta, el avand un IQ de pesre 132.

Are centura neagra la karate, canta la orga si la chitara si e pasionat de robotica. Dupa absolvirea liceului, Dragos isi doreste sa mearga la studii in SUA sau in Marea Britanie cu scopul de a deveni antreprenor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si