In iulie 2015, intr-o perioada in care nu antrena nici o echipa, dupa despartirea de Al-Hilal, Laurentiu Reghecampf a luat decizia sa-si deschida o academie de fotbal in SUA, destinata copiiilor si juniorilor. „Reghecampf Soccer Academy” avea doua sedii, unul in Las Vegas, oras in care sotii Reghecampf detin o vila, si altul in Henderson.

La Academie, Reghecampf figureaza ca manager executiv, in tinp ce sotia sa, Anamaria, este manager general, o functie superioara fata de cea detinuta de partenerul ei de viata.

"Avem foarte multa activitate. Ne-am deschis o academie de fotbal in Las Vegas si lunile astea au fost asa, cu acte, terenuri, cu foarte multe lucruri. Este un vis mai vechi pe care ni l-am indeplinit acum. Avem doua locatii, in Las Vegas si in Henderson”, declara, la vremea respectiva, Anamaria.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La inceput, chiar Reghecampf conducea sedintele de antrenament, dar dupa ce a fost numit la Steaua a delegat un antrenor din zona sa se ocupe de sedintele de pregatire cu copiii inscrisi la scoala de fotbal.

Inainte de a inaugura scoala, sotii Reghecampf si-au facut o firma in statul Nevada, "Reghecampf Soccer Academy, LLC”. Conform datelor de la Registrul Comertului din Nevada, academia de fotbal, care are 6 angajati, a avut venituri de 77.817 de dolari. Suma este incurajatoare, dar modesta in comparatie cu castigurile din Romania ale lui Reghe. In decembrie 2015, cand antrenorul a semnat cu Steaua, presa a dezvaluit ca acesta va incasa 360.000
de euro pe sezon, la care se poate adauga un bonus de 1 milion de euro in cazul in care califica echipa in grupele Ligii Campionilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si