Catalin Plapcianu a dat cluburile pe seminarii pe teme economice. Astazi el este trainer pentru traderii pe bursa si a creat o aplicatie activa pe terminalele Bloomberg. De profesie inginer, el si-a adus cunostintele de matematica, fizica si a introdus elemente din sisteme naturale si chiar muzica in aplicatia lui.
„Am 20.000 de pagini studiate pe an, timp de aproape 5 ani, citeam cate 10 ore pe zi in fiecare zi si apoi am obosit si am lasat cartile de-o parte si m-am apucat de practica.

Am pierdut bani pana cand am inceput sa fac bani. Am fost prins de urcusurile si coborasurile pietelor financiare, pe care nu le puteam defini si cuantifica”, a povestit Catalin Plapcianu intr-o emisiune economica.

„Lucrul pe care l-am descoperit este ca exista o lege ascunsa in spatele perdelei care misca tot ceea ce misca pietele financiare. Vreau sa fac 3 cursuri. Nu ma voi opri doar la acesta. Primul se numeste patratul, al doilea se numeste triunghiul si al treilea se numeste cercul. Ce semnifica ele? Patratul semnifica structura spatiului, triunghiul – structura timpului, iar cercul este unificarea celor doua, a timpului si a spatiului, care creeaza ceea ce numiti dumneavoastra realitate”, mai povestea Plapcianu.


Cu toate ca par notiuni abstracte, romanul a reusit sa le introduca intr-o aplicatie care sa foloseasca aceste cunostinte pe pietele financiare.
Produsul a fost lansat in 2012 si poate fi descarcat de pe internat cu o perioada de proba gratuita de 3 saptamani. Dupa aceea, utlizatorii pot alege daca il cumpara sau nu.
Catalin Plapcianu a ajuns cunoscut in 2008, cand a reusit sa distruga un Lamborghini Murcielago de 250.000 euro intr-un accident auto. El a avut o relatie si cu Ramona Gabor, fosta cumnata a lui Irinel Columbeanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si