Scena ii socheaza pe trecatori: in timp ce doi politisti se chinuie sa-i puna barbatului mainile la spate, o politista care vorbeste la telefon ii preseaza piciorul cu bocancul!

Tanarul incatusat, care se zbate si tipa, era in urma cu cateva minute in mijlocul strazii, printre masini! Un echipaj de Politie i-a atras atentia sa treaca pe trotuar, insa el nici n-a vrut sa auda! Pentru ca putea sa fie lovit de o masina, oamenii legii l-au luat cu forta!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Operatiunea politistilor este acum subiect de discutie printre sefi: au procedat, oare, corect oamenii legii?

Crina Dragu- purtator de cuvant I.P.J. Galati- "Conducerea IPJ Galati a demarat o acnheta privind modul de interventie a politistilor la eveniment"


Barbatul a fost sanctionat contraventional pentru traversarea strazii prin loc nepermis, blocarea traficului, refuz de legitimare si deranjarea linistii si ordinii publice.
In total, are de achitat amenzi in valoare de1 300 de lei. Acum tanarul se afla internat la Spitalul de Psihiatrie.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si