Potrivit Ministerului Public din Venezuela, cei doi fusesera rapiti inainte sa fie ucisi. "Ambele victime au fost localizate in noaptea de joi, 11 mai, intr-o masina aflata pe un drum adiacent autostrazii Caracas-La Guaira, regiunea El Topo", au transmis autoritatile intr-un comunicat.

Digi24.ro

scrie ca mai multe persoane dintr-un cartier al municipiului Libertador din districtul Caracas au anuntat politia, joi, in jurul orei locale 19.00, ca au descoperit doua cadavre intr-o masina Toyota de culoare alba. In plus, presa locala a scris ca doi barbati au fost sechestrati in noaptea de joi intr-un restaurant din capitala venezueleana.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ziarul venezuelean 2001 a titrat, in editia sa online, ca cei doi au fost ucisi chiar daca familiile lor au platit- fara a preciza despre ce sume este vorba- rascumpararea.

Reinaldo Herrera este fiul lui Luis Felipe Herrera Guevara, fratele sotului creatoarei de moda, Reinaldo Herrera, stabilita la New York de mai multi ani. Potrivit rapoartelor, in Venezuela au avut loc 70 de asasinate la 100.000 de locuitori in anul 2016, cea mai mare cifra inregistrata in istoria tarii. 

Sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si