Potrivit reprezentantilor Politiei judetului Caras- Severin, doi barbati, unul de 45 de ani si altul de 51 de ani, au decedat, joi, la compania metalurgica de pe platforma fostului combinat siderurgic din Resita, dupa ce un utilaj a cazut peste ei, scrie news.ro.

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) din judet au deschis o ancheta in acest caz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

"La momentul de fata va pot confirma doar ca este vorba despre doua persoane decedate. Una dintre ele avea piciorul sectionat, iar cealalta prezenta urme de electrocutare. Vorbim de doi angajati ai combinatului din Resita. In acest moment, nu putem oferi mai multe amanunte", a declarat purtatorul de cuvant al ITM Caras-Severin, Mihaela Aga.

Potrivit sursei citate, o echipa complexa din cadrul ITM Caras-Severin a fost trimisa

de urgenta la locul accidentului pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

"Se pare ca unul dintre angajati a trecut peste celalalt cu macaraua, iar intr-un moment de neatentie a fost electrocutat. Va repet, este vorba despre date preliminare ale anchetei, nu avem inca certitudinea ca asa s-a intamplat", a mai declarat purtatorul de cuvant al ITM Caras-Severin, Mihaela Aga.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si