In 2012, barbatul a fost martorul unui accident rutier, iar politistii i-au cerut actele de identitate. Barbatul le-a spus ofiterilor ca le-a pierdut, insa le-a spus datele lui. Dupa o cautare barbatul a aflat ca exista un certificat de deces emis pe numele lui inca din 2008.

In casa barbatului care decedase in 2008, politistii au gasit acte cu aceleasi date ca ale barbatului din Arges. Cristian Constantin sustine ca victima ar fi un frate de-al sau pe care nu l-a cunoscut niciodata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Parerea mea e ca toata incurcatura asta a facut-o mama. Cred ca ea nu si-a declarat toti copiii si a folosit certificatul meu de nastere pentru vreun frate de-al meu. Si e posibil ca acest frate al meu sa fie cel care a murit dupa ce si-a dat foc. E posibil si ca actele mele, pe care le-am pierdut acum mai multi ani, sa fi fost gasite de cineva si acea persoana sa fie barbatul care a murit în 2008 si astfel sa se fi facut eroarea“, a declarat barbatul, potrivit adevarul.ro.

In luna noiembrie, barbatul a deschis un proces in acest sens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si