De data aceasta copila a scapat teafara. Pericolul insa este mult mai mare. A avut noroc ca nu s-a lovit de niciun aparat sau gard ruginit.

Daca reusesti totusi sa faci slalom printre noroaie si gunoaie ajungi la bancile si leganele rupte si ruginite.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Oamenii nici nu mai realizeaza ce e mai grav. Ca de ani buni parcul arata asa sau ca Primaria nu ia nicio masura. In urma cu 3 luni, reporterii stirilor Kanal D, au descoperit dezastrul dintre blocuri.

Atunci autoritatile promiteau sa rezolve rapid problemaL ”Cel de pe strada Birca, care au adresa pe strada Birca, va intra in reabilitare”.

Si astazi, le-am solicitat in scris  reprezentantilor primariei sectorului 5 sa ne explice ce inseamna reabilitare si in ce stadiu se afla lucrarile? Nu am primit pana acum niciun raspus. Pe langa faptul ca din parc au mai disparut din aparatele ruginite, nimic nu s-a schimbat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si