"Ministerul Afacerilor Externe condamna ferm incidentele de tip terorist care au avut loc in noaptea de 3 spre 4 iunie la Londra. Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor date suplimentare, precum si informatii cu privire la identitatea victimelor", informeaza MAE.

Misiunea diplomatica monitorizeaza situatia si pastreaza in permanenta legatura cu autoritatile, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citeste si: Teroare in Londra la London Bridge si Borough Market. Sapte morti si 48 de raniti. Trei suspecti au fost impuscati mortal

Un microbuz de culoare alba a lovit mai multe persoane in apropierea statiei London Bridge, mai multe echipaje de politie si salvare venind la fata locului si izoland zona, conform BBC. Un al doilea incident a avut loc in Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall. Ulterior, s-a dovedit ca incidentul de la Vauxhall a fost unul separat, fara legatura cu atacul terorist. Politia londoneza a anuntat ca sase persoane au fost ucise si 20 ranite, iar trei barbati suspecti au fost impuscati mortal.

Serviciile de ambulanta au informat ca 48 de raniti au fost dusi la spital.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si