Varsta frageda nu a impiedicat-o pe micuta ia o decizie extraordinara care avea sa ii ajute pe parinti sa treaca mai usor peste moartea ei.

Pe cand avea doar 6 ani, parintii i-au spus Elenei ca mai are de trait doar 9 luni.

Atunci, fetitei i-a venit ideea sa faca ceva emotionant pentru ca parintii ei sa simta ca fetita este alaturi de ei si dincolo de moarte. Elena a scris si desenat pe zeci de biletele mesaje de dragoste pentru parintii ei pe care le-a ascuns in carti, dulapuri, sertare si genti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Timp de doi ani dupa ce Elena a incetat din viata, parintii ei au descoperit cate un biletel lasat de fiica lor. "Imi pare rau ca sunt bolnava!"," Mami, tati, va iubesc mult!" sunt doar cateva dintre mesajele lasate de micuta.
Parintii fetitei au declarat ca ca aceste biletele i-au alinat si i-au ajutat sa accepte faptul ca micuta lor nu mai este printre ei.

Ei au inramat o parte dintre mesajele Elenei si poarta mereu cu ei un biletel emotionant scris de micuta lor. In fiecare an, o parte dintre desene sunt folosite pentru decorarea bradului de Craciun, scrie Metro.  

Foto: Notes Left Behind


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si