UPDATE: Bilantul ranitilor in incendiul din Grenfell Tower din Londra a crescut la 64, dintre care 20 sunt in stare critica, a anuntat Serviciul de Ambulanta din capitala britanica, citat de The Guardian.

UPDATE: Cel putin sase persoane au murit in incendiul din Grenfell Tower, iar bilantul urmeaza sa creasca, anunta politia britanica, relateaza Reuters.

UPDATE Serviciul londonez de ambulanta anunta ca 30 de persoane au fost duse la cinci spitale din capitala britanica, in urma incendiului care a cuprins un bloc turn din vestul Londrei, relateaza The Associated Press.

Reprezentanti ai ambulantei au declarat ca echipajele raman la fata locului, in timp ce pompierii continua sa lupte cu flacarile la cladirea de 27 de etaje. Era neclar daca inauntru erau blocate persoane, scrie AP.

UPDATE: Ambulante au fost trimise sa intervina la incendiul de la Grenfell Tower, in nordul Londrei, relateaza The Associated Pres, iar primarul capitalei britanice Sadiq Khan a anuntat ca s-a declarat un "incident major, scrie BBC News.

Serviciul londonez de ambulanta anuntat ca a trimis 20 de echipaje de ambulanta la incendiu.

Politia a anuntat anterior ca doua persoane au primit ingrijiri dupa ce au inhalat fum.

Informatii despre interventia ambulantelor nu erau disponibile, precizeaza AP.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Politia a anuntat anterior ca locuitori erau evacuati in continuare din cladire miercuri dimineata.

Focul arde de peste trei ore si a cuprins aproape toate cele 27 de etaje ale blocului turn.

Ambulanta ii indeamna in acest comunicat pe locuitorii din zona sa inchida ferestrele si usile din cauza fumului.

Patruzeci de vehicule de pompieri lupta impotriva incendiului.

Metroul londonez a anuntat ca liniile Hammersmith, City si Circle au fost inchise intre Edgware Road si Hammersmith din cauza incendiului, potrivit BBC.

Incendiul de la Grenfell Tower, pe Lancaster West Estate, a fost semnalat la ora locala 1.16 (3.16, ora Romaniei), iar aproximativ 200 de pompieri luptau cu flacarile.

Politia metropolitana a anuntat ca "o evacuare este in curs".

Potrivit BBC, intregul turn ardea si exista temeri ca cladirea s-ar putea prabusi.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Brigada pompierilor de la Londra a anuntat ca 40 de echipaje au fost trimise la fata locului.

Martori oculari au declarat ca au vazut lumini- despre care se crede ca sunt lanterne- in partea de sus a blocului de apartamente, despre care oameni spun ca sunt

pe cale sa arda.

George Clarke, prezentator al emisiunii Amazing Spaces de la postul de televiziune Channel 4 a declarat pentru Radio 5 Live:" Ma acopera cenusa, atat de grav este. Ma aflu la 100 de metri si sunt absolut acoperit in cenunsa. Este atat de sfasietor, am vazut pe cineva facand semne cu lanterna la varf si este evident ca nu poate iesi".

Tim Downey, alt martor ocular a declarat pentru BBC ca o parte a cladirii a "ars complet". "A ars pana la mijloc", a spus el. "Arata foarte rau, foarte, foarte rau. Nu am mai vazut asa ceva. Este doar un foc mare". "intreaga cladire se prabuseste. Este numai fum negru".

Potrivit The Sun, cativa dintre cei prinsi in incendiu au sarit de la etaj ca sa scape din flacari.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si