Acum doi ani masina lui argintie, decapotabila, atragea ca un magnet femeile de pe litoral. Vi-l mai amintiti?

Vara aceasta George, craiul care a facut avere in Germania a vandut bijuteria de argint si si-a cumparat un nou bolid de lux auriu ca soarele, care este unic pe litoralul romanesc.

A dat pe el nu mai putin de 200 de mii de euro!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Sa nu credeti ca Don Juan de Romania mai e burlac si dornic de aventuri ca altadata. De plimbarile cu plete in vant se bucura acum doar iubita lui oficiala, cu care vrea sa se insoare. 

Regele masinilor de fite nu va fi anul acesta doar turist pe litoral. Isi deschide un beach-bar de lux  pe o plaja din Neptun. Toata aparatura profesionala a adus-o din Germania.

Pe boxele scumpe vor dansa zi lumina animatoare care mai de care mai frumoase, iar pe plaja afaceristul va organiza petreceri de pomina. La marea deschidere a localului, care va avea loc pe 24 iunie, va canta Marcel Pavel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si