Laura si Dean s-au speriat teribil cand au verificat baby monitorul si au vazut ca in patut, langa bebelusul lor, se mai afla inca un bebelus.

Dean a fugit repede in camera copilului sa verifice ce se intampla si si-a gasit bebelusul dormind singur. Langa el se afla doar un ursulet.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Laura a publicat imaginile socante pe o retea de socializare. Langa fiul ei de un an si jumatate, se mai afla un bebelus. Femeia a marturisit ca nu isi poate explica aceste imagini.

Citeste si: "Plangea si urla de durere". Un barbat si o femeie au "spalat" o tanara cu dizabilitati in inalbitor si sare de baie

Cei doi cred ca locuinta ar putea fi bantuita de vreun spirit, asta mai ales ca au gasit fotografii intoarse sau aruncate de pe perete.

"Am avut si lucruri care au disparut, am observat umbre in fotografiile noastre. Totusi, nu cred ca vrea sa ii faca rau fiului nostru, fiindca acesta doarme foarte bine si nu pare deranjat de acestea activitati paranormale. Cateodata auzim copii care alearga pe scari, asta chiar daca nu e niciun copil prin casa.

Sotul meu nu crede insa in aceste lucruri. Dar eu am o minte deschisa", a spus Laura, potrivit Daily Mail.  

Foto: Captura YouTube

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si