Sunt marturiile terifiante ale unui tanar de 20 de ani, care a trecut printr-un adevarat calvar. Atat el cat si prietenul lui au cazut in plasa unui american- student la medicina in Constanta, care i-ar fi supus pe ambii baieti abuzuri.

ADEMENITI DE UN STRAIN

Totul a inceput intr-o seara, la un club din statiunea Mamaia, unde cei doi tineri au fost abordati de acest individ.

„L-am intalnit pe individ cetatean american, israelian, nu stiu ce era. S-a bagat in seama cu noi si a zis sa mergem cu el la niste domnisoare. Ca plateste el, ca face el. Noi ne am bucura, a fost la una, la doua, le-a refuzat pe amandoua”, povesteste unul dintre ei. 

Vazand ca la barul clubului nu gasesc nicio domnisoara dornica de conversatie, americanul i-a invitat pe cei doi tineri la el acasa, sa stea la o bauta ca intre baieti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ne-a dat sa bem cate un shot de lichior, i-am zis ca nu vreau mai mult pentru ca sunt la volan. Eu doar ce iesisem din spital, sufeream de gastrita, i-am zis ca ma doare burta si ca nu am voie sa consum alcool. S-a dat drept stagiar, de fapt chiar e stagiar la medicina si mi a zis ca are el o pastila de stomac care o sa ma faca sa ma simt bine”.

Baiatul spune ca a refuzat pastila, dar banuieste ca strainul i-a strecurat-o in bautura: „Pur si simplu s-a invartit casa cu mine, m-am uitat in privirea lui cum radea si deodata am lesinat”.

 

ABUZATI DE STUDENTUL LA MEDICINA?

Cei doi tineri s-au trezit abia la pranz, cu americanul in pat. Analizele facute au confirmat: ambii baieti au fost supusi la perversiuni bolnave.

„Eram dezbracat si eu si prietenul meu, ne soptea la ureche ca totul e in regula in engleza, m-am speriat. Nu stiu cum am deschis usa, nu stiu cum am coobrat, stiu ca am ajuns la masina, am bagat cheile in masina, am deschis-o, am dat cu spatele”, povesteste victima.

Fugind de individ, victimele au facut un  accident usor in trafic. Asa au ajuns la politie si le-au povestit anchetatorilor experienta traumatizanta. Oamenii legii au organizat un flagrant cu un politist sub acoperire, care a facut o descoperire socanta- suspectul avea in casa camere de supraveghere, cu care cel mai probabil inregistra pe ascuns toate ororile.

Marius Niculescu, IPJ CTA: ”Au efectuat o perchezitie domiciliara, respectivul barbat fiind depistat cu substante cu efect psihoactiv din gama benzodiazepine. De asemenea, au fost ridicate mai multe medii de stocare electronice, laptopuri, un dvd si alte inscrisuri care folosesc cauzei”.

Americanul, in varsta de 35 de ani,  a fost retinut de politisti si dus la instanta cu propunere de arestare preventiva. Omul isi sustine, in schimb, nevinovatia. Suspectul a fost arestat si este cercetat penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si