Procurorii de la Parchetul Tribunalului Arad au anuntat, miercuri, ca au dispus trimiterea in judecata a unui agent de la Politia Rutiera- Ursulescu Florin Valentin-, acuzat de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare si fals intelectual.

Timp de aproape doi ani, agentul ar fi modificat 48 de procese verbale de sanctionare contraventionala si cele 48 de chitante aferente, astfel incat sa reiasa incasarea unor amenzi mai mici decat cele efectiv platite pe loc de soferii contravenienti, "insusindu-si diferenta si cauzand bugetului de stat un prejudiciu total de 7.308 lei".

" A mai reiesit din probele administrate ca inculpatul a consemnat in 14 cazuri viteze nereale in registrul radar, altele decat cele inregistrate de aparatul radar, pentru ca acestea sa fie in concordanta cu modificarile din procesele-verbale de sanctionare contraventionala", se precizeaza intr-un comunicat al Parchetului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dosarul a fost inaintat pentru solutionare Judecatoriei Lipova.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arad au declarat pentru News.ro ca agentul a demisionat la jumatatea lunii iunie, dupa ce a aflat de la judecatori ca dosarul sau va fi trimis in instanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si