Sunt zodii care cauta cele mai perverse metode pentru a se razbuna pe cei care le-au facut rau si din acest motiv trebuie sa te feresti de ele.

Asadar, iata care sunt cele mai razbunatoare zodii:

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec nu se lasa calcate in picioare, dar acest lucru nu inseamna ca vor cauta razbunare. Ele sunt prea ocupate cu vietile lor pentru a-si pierde timpul planuind un atac.

Au nevoie de iubire si dragoste si vor atrage in viata lor doar persoane care le ajuta sa evolueze. Se razbuna doar in acele situatii in care nu au de ales.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur sufera mult in urma unei tradari, ele nu iarta usor si sunt dispuse sa renunte si la relatii de prietenie. Consuma foarte multa energie incercand sa inteleaga de ce unele persoane le-au facut rau, se simt tradate si au tendinta sa intre in depresie, dar nu sunt genul care sa caute razbunare.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt foarte razbunatoare. Limita lor de toleranta este ridicata, dar sunt constiente ca doar o razbunare ar putea repara faptul ca au fost tradate. Poarte invidie mult timp si au o dorinta puternica sa faca rau. Trebuie sa te feresti de ele, pentru ca au tot timpul din lume sa planuiasca cel mai bun atac.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac sunt incapabile sa se razbune. De pe urma lor se profita cel mai mult. Ele pun foarte mult suflet in relatii si sufera enorm atunci cand sunt dezamagite. Nu poarta ranchiuna si nici nu vor sa faca rau altor persoane. Exista riscul sa intre in depresie daca sunt tradate prea des.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu sunt foarte razbunatoare. La fel ca Gemenii, ele nu uita repede daca au fost tradate si nu lasa pe nimeni sa scape nepedepsit. Vor face tot posibilul sa faca rau cu aceeasi moneda, dar nu se grabesc sa actioneze. Ele isi calculeaza fiecare miscare si asteapta momentul potrivit pentru a se razbuna.

Fecioara

Fecioarele nu se lasa pacalite prea usor, din acest motiv este dificil sa fie tradate. Ele nu au exercitiul razbunarii, dar acest lucru nu inseamna ca nu sunt capabile sa faca foarte mult rau. Odata ce ai tradat o persoana nascuta in zodia fecioara, trebuie sa fugi mancand pamantul, pentru ca va avea grija sa iti dea o lectie.

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta sunt foarte pasnice, nu cauta razbunare si nu le plac persoanele negative. Au nevoie de echilibru in viata lor, iar din aceasta cauza vor trece foarte usor peste o dezamagire. Nu isi dau seama mereu daca au fost inselate, dar simt cand trebuie sa se fereasca de anumite persoane.

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion sunt foarte razbunatoare.

Odata ranite, ele vor apela la orice mijloace posibile pentru a-si lua revansa. Nu se grabesc sa treaca la anumite actiuni si nu isi vor arata niciodata intentiile. Isi vor calcula fiecare miscare si vor ataca la momentul potrivit. Sunt persoane de temut cand vor sa se razbune pe cineva.

Sagetator

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt foarte sincere si nu cauta motive de razbunare. Chiar daca se intampla sa fie ranite de cineva, ele prefera sa isi vada de viata lor. Nu se intampla foarte des sa pice in plasa cuiva, iar acest lucru se datoreaza simturilor pe care le au. Ele pot depista un pericol de la o distanta destul de mare.

Persoanele nascute in zodia Capricorn nu se obosesc prea tare sa se razbune pe cineva. Considera ca oamenii care le-au provocat suferinta isi vor primi pedeapsa in cele din urma. Ele prefera sa isi ocupe timpul cu acele persoane care le ofera iubire, siguranta si in preajma carora se simt mereu bine.

Varsator

Persoanele nascute in zodia Varsator pot trada pe oricine cu usurinta, mint des si se pun mereu pe primul loc. Fac toate aceste lucruri din pura plictiseala. Sunt foarte inteligente si se vor asigura mereu sa le mearga lor bine, apoi vor incerca sa-si ajute si prietenii sau familia. Nu au tendinta sa se razbune.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti nu uita niciodata daca cineva le-a facut rau, iar ele se pot razbuna chiar si dupa foarte multi ani. Iti creeaza falsa impresie ca sunt prietenoase si sufletiste, dar trebuie sa iti pazesti spatele. Nu vor renunta pana in momentul in care vor reusi sa obtina o victorie. In plus, au un fel aparte de a se razbuna, din acest motiv iti dai seama mai greu care sunt intentiile lor.

 

ele.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si