"Sunteti in prezenta domnului inspector. Ascultati-ne putin. Nu, ascultati-ma dumneavoastra pe mine! Spuneti. In santier se intra numai ca autoritate sau daca aveti protectia muncii facuta".

Ascultandu-l pe inginerul sef, ai putea spune ca totul zbarnaie pe santierul pe care-l conduce. Mananca legea pe paine si nu permite nimanui sa intre fara protectia muncii. 

Iata, insa, ce a surprins echipa stirilor Kanal D cu nici 24 de ore in urma:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Ca la strand erau muncitorii pe cladirea inalta de 10 metri. Niciunul dintre ei nu avea echipamentul obligatoriu complet, iar in cazul unora, lipsea cu desavarsire. Scuze s-au gasit cu carul: ba ca e cald, ba ca nu stau la inaltime, ba ca sunt neascultatori si greu de strunit de sefii de santier. Culmea, dupa ce am facut publice imaginile si le-am aratat si inspectorilor ITM, s-a intamplat "minunea":

Probabil prea grabiti de teama controlului la care se asteptau, dupa difuzarea imaginilor, cei de pe santier n-au avut timp sa ascunda sub pres toate neregulile.

Din pacate, numai de la inceputul anului, 3 oameni si-au pierdut viata pe santierele din judetul Timis.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si