Ea a apelat la echipa WOWbiz de la Kanal D pentru a isi exprima durerea legata de ce i s-a intamplat in urma cu cateva zile.

"N-am reusit sa plang in astea trei zile. Ma doare sa vad ca exista oameni care trateaza aceasta agresiune ca pe o normalitate. Nu pot sa imi imaginez ce fel de oameni sunt aia. Nu plang pentru el, de dor, ci pentru ca imi este mila. Simt ca daca nu as fi facut eu public asta, sigur o facea urmatoarea. Nu mi-am imaginat ca de la vorbele pe care ni le spuneam se poate ajunge la atata violenta si ura. Au fost mult semne pe care nu le-am vazut. In ziua cununiei noastre el se uita pe Facebook la profilul unei domnisoare, o studia efectiv. Povestea noastra a inceput ciudat, dar a continuat frumos. Ne faceam planuri, ne doream multi copii. Chiar in dimineata zilei in care s-a intamplat ce s-a intamplat ii spuneam ca e posibil sa fiu insarcinata. Acum, nici nu stiu ce mai simt pentru el, e clar ca nu e iubire, dar nici nu imi este indiferent", a povestit Iulia printre lacrimi la WOWbiz.

Povestea ei a fost facuta cunoscuta de catre scriitoarea Lorena Lupu, cea care a publicat pe blogul ei toata intamplarea tragica si tot ce a patit Iulia in urma cu cateva zile. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si