Procurorii DIICOT au facut, joi, o perchezitie domiciliara pe raza municipiului Onesti, judetul Bacau, la domiciliul unei femei.

Procurorii banuiesc ca, in luna iunie, prin intermediul unui site de video-chat pentru adulti, femeia, in varsta de 24 de ani, a oferit un spectacol indecent cu fiica sa minora, in varsta de noua luni, producand astfel si punand la dispozitia celorlalti utilizatori ai site-ului materiale indecent cu fiica sa minora.

”In urma perchezitiei, au fost ridicate, doua laptopuri, un hard-disk intern, patru memory-stick-uri, doua telefoane mobile si mai multe inscrisuri, bunuri ce ar fi fost folosite in activitatea infractionala. De asemenea, cei doi copii minori ai suspectei, identificati la adresa unde a fost efectuata perchezitia domiciliara, au fost incredintati D.G.A.S.P.C. Bacau”, anunta DIICOT.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala vor fi aduse, in vederea audierii, doua persoane.

La actiune au participat si politisti din cadrul B.C.C.O. Bacau, precum si jandarmi, iar cooperarea internationala a fost facilitata de catre EUROPOL.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si