Iata in ce zodii sunt nascuti cei pe care astrele ii pun de multe ori la grea incercare:

Fecioara

Fecioara este perfectionista din fire si isi doreste mereu ceva mai bun. Nu se multumeste cu jumatati de masura, dar tocmai criticile sale sunt cele care atrag asupra sa cele mai mari necazuri. Practic, culeg ceea ce seamana, astfel ca se aleg de multe ori cu dezamagiri crunte.

In ochii celorlalti este o persoana foarte sensibila, astfel ca vor profita de credulitatea ei si va ajunge adesea sa fie ranita fara sa stie de ce.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Pesti

E foarte emotiv si se ghideaza in viata dupa ceea ce ii dicteaza sentimentele. Acest lucru nu va duce la nimic bun, cu atat mai mult cu cat sufera de mania persecutiei si va reusi usor-usor sa ii indeparteze pe cei care chiar tin la el. Are tendinta sa ia decizii neinspirate si vede doar ceea ce si-ar dori sa vada, nu realitatea. Practic, isi face rau cu propriile maini.

Pentru dragoste, lupta chiar si cand nu mai are nicio sansa.

Sagetator

Chiar daca e mereu vesel si jovial, Sagetatorul ascunde tristeti mari. In realitate, trebuie sa lupte foarte mult pentru a-si mentine situatia financiara stabila, iar atunci cand crede ca totul ii merge bine, primeste o lovitura care ii demoleaza tot ce a construit. Si in dragoste ajunge sa treaca prin multe dezamagiri pana sa isi gaseasca sufletul pereche.

Chiar si atunci cand il intalnesc, nu prea stiu ce sa faca cu el si risca sa il piarda.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si