”Viata intre scrieri si transcrieri”, carte pe care Maria Grapini a publicat-o in 2012, contine fragmente copiate de pe Wikipedia, de pe forumul Sfatul Batranilor si de pe site-ul Info Travel Grecia, fiind asumate drept creatie personala, scriu jurnalistii de la recorder.ro.

Nu-i vorba, sunt si pasaje intregi care categoric ii apartin autoarei. Se vede asta din dialogurile siropoase si din consideratiile pline de miez despre viata, fericire si reusita in afaceri.


Grapini isi ridica ea insasi o oda, camuflata intr-un soi de mini-roman in care personajul principal este Oana Radulescu, ”o recunoscuta femeie de afaceri in Romania si in lume”.
Povestea devine palpitanta cand Mark, iubitul american al Oanei, este anchetat pentru coruptie si sufera o mare nedreptate din partea justitiei americane. Aici, lucrurile devin confuze si americanul Mark incepe sa semene foarte bine cu coruptii nostri, noteaza recorder.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Oana pleaca intr-un final la New York sa-i ridice moralul prietenului ei. ii daruieste acestuia cartea ”Rostul incercarilor”, de Arsenie Boca, si il atrage pe calea intelepciunii asiatice, vorbindu-i despre AIKIDO. in acest moment, autoarea Maria Grapini fura mai multe pasaje de pe Internet despre AIKIDO.

Oana reuseste sa-si scape iubitul de problemele din justitie. Pentru a sarbatori, cei doi merg intr-o vacanta in Grecia, iar el povesteste lucruri interesante despre istoria acestei tari, dovedind o cultura generala impresionanta. De fapt, sunt fragmente pe care autorul Maria Grapini le-a cules direct de pe Wikipedia sau de pe site-uri cu recomandari turistice, fara sa citeze sursa, precizeaza recorder.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si