Batrana intra in restaurantul cu specific libanez ca in biserica: spasita si cu basmaua pe cap, cea pentru care am jura ca e cinstea insasi, nu-si poate dezlipi ochii de pe un portofel. Dupa ce se preface ca isi scotoceste prin sacosa, se aseaza la masa la care sta unul dintre angajati. Nu trece mult insa, si bunicuta ramane singura!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Pensionara isi pune sacosa peste portofel si daca in mod normal gestul suspect le-ar fi atras atentia angajatilor, in cazul ei, increderea lor e oarba! Cu un calm de netulburat, batrana le distrage atentia angajatilor cu niste hartii, apoi trece la actiune!

Femeia ia portofelul, il baga in geanta si iese din local mai bogata decat era cand a intrat! In portofelul care apartinea unei angajate erau bani, acte si chiei. Politistii o cauta acum pe bunicuta infractoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si