De nimic nu le e teama hotilor din Timisoara! Pentru ca, de cele mai multe ori, furturile cu pagube mici scapa nepedepsite, infractorii fura cu un tupeu de neimaginat.  

Cei trei intra in magazin, chipurile, ca sa-si ia un suc. Odata ce ajung cu pet-ul la casa, individiul imbracat in negru scoate banii ca sa-l achite.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Vanzatorul ii ia, ii numara, apoi ii baga in casa de marcat. Impinge sertarul ca sa-l inchida, insa acesta se deschide la loc.

Amanuntul nu le scapa hotului si celor doi complici care prind momentul si, imediat ce angajatul magazinului pleaca, se intorc. Cel care baga adanc mana in incasarile magazinului e tot barbatul cu tricou negru.

850 de lei in 5 secunde.

Atat a reusit sa insface timisoreanul. Dar si pedeapsa data de patron e pe masura. Dupa ce toti trei au fost identificati de politie, mama unuia dintre ei a venit cu banii inapoi, doar ca patronul nu i-a acceptat. A preferat sa ramana cu paguba, doar ca indivizii sa se invete minte si sa ramana cu dosar penal.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si