Valeria Seciu si-a petrecut viata pe scena, iar in ultimii 30 de ani aceasta a fost singurul ei refugiu de singuratate. In vara lui 2014, insa actrita, macinata de boli si batranete, anunta ca se retrage de pe scena Teatrului Mic si Teatrului Foarte Mic, unde jucase pana atunci. Apoi, brusc, a disparut din viata publica, iar momentele in care a fost vazuta pot fi numerate pe degetele de la o mana.

In vara lui 2015 a primit o stea pe Aleea Timpului din centrul Capitalei si lumea a fost impresionata sa vada o Valeria Seciu extrem de batrana, devenita parca o umbra.
Valeria Seciu, in ultimul rol la Teatrul MIc

De atunci, actrita care are acum 78 de ani nici nu a mai iesit la evenimente, insa cei care merg la Biserica Stavropoleos o pot zari cateodata. “Micuta, fragila, ca o umbra, sta mereu intr-un colt. Parca incearca sa fie invizibila pentru cei din jur. Boala si singuratatea au daramat-o pe doamna Seciu si multi nici nu o recunosc”, a povestit o credincioasa ce merge frecvent la respectivul lacas de cult.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 

Valeria Seciu a fost casatorita cu Octavian Cotescu. Actorul a murit insa in urma cu 32 de ani, lasand-o singura. Intr-un interviu mai vechi, actrita povestea ca dupa moartea acestuia, desi avea doar 46 de ani, nu a vrut sa mai auda de nici un alt barbat in viata ei.

Octavian Cotescu si Valeria Seciu

O alta lovitura pentru Valeria Seciu a fost plecarea singurului lor copil la Muntele Athos. Acesta a luat decizia sa se retraga la manastire si acum locuieste acolo sub numele de parintele Daniil.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si