"E o zi fierbinte de august. E 11.47

la pranz si Bucurestiul se topeste la vreo 40 de grade. Cobor din 41 la Lujerului, ca de fiecare data. Ma intorc din oras la casa alor mei, in suburbie. Cum se deschid usile, un puhoi de oameni paseste afara pe peron, asa, in ritmul societatii industriale, cu asteptari simple: sa ajungem fiecare din punctul A in punctul B.

Intre statia de tramvai si gura de metrou, mergi o bucata de drum pe jos, prin fum de gratar, miros de mici si kebab. Pentru romanii mai vechi sau nou-veniti care-si castiga traiul in bodegile astea din vestul capitalei, economia nu e doar un concept abstract. Dar eu ma gandeam la ale mele, neimpresionata de spectacolul asta economic urban.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In multimea de oameni de pe strada, vad un tip care venea spre mine din directia opusa. il observ doar pentru ca are un tricou portocaliu aprins, lalai, care-ti sare in ochi. Are parul blond, drept, pleostit ca o matura. insa n-am fost foarte atenta la el, l-am vazut doar fugitiv.

Din senin, imi trage un pumn in sanul stang. M-a lovit destul de tare, dar eram atat de socata ca n-am reactionat in niciun fel.

M-a lovit si, imediat, fara sa-si retraga mana sau ceva, m-a apucat de san. Mi-a strans sanul in mana si a inceput sa traga. Mi-a luat vreo doua secunde sa inteleg ce naiba mi se intampla. Clipele alea de luciditate au fost groaznice"
, spune tanara pentru Vice.

Citeste intreaga poveste aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si