Povestea a iesit la iveala in momentul in care in Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat un cetatean italian, in varsta de 53 de ani, insotit de o femeie, cetatean olandez in varsta de 34 de ani. Cei doi calatoreau cu un autoturism Nissan Juke, iar politistii de frontiera le-au cerut documentele.

in timpul verificarilor oamenii legii au observat ca pe bancheta din spate se afla alti trei barbati care nu au documente legale pentru trecerea frontierei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca cele trei persoane sunt cetateni irakieni, de sex masculin, cu varste cuprinse intre 28 si 32 de ani, avand documente temporare de identitate pentru solicitanti de azil. Conducatorul autoturismului si insotitoarea sa au declarat ca, in timp ce se indreptau spre punctul de frontiera, au intalnit cele trei persoane la iesire din Timisoara care le-au facut semn sa opreasca si i-au rugat sa-i conduca pana in Ungaria.

Cei doi au mai declarat ca nu aveau cunostinta ca cetatenii irakieni nu detin documente de calatorie valabile pentru trecerea frontierei de stat. in cauza politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de tentativa trecere frauduloasa a frontierei de stat pentru cei trei cetateni irakieni, acestia fiind predati in data de 02.09.2017 Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara”, transmit reprezentantii politistilor de frontiera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si