Sotii Sabbagh sunt realmente fermecati de fetita lor, impartasindu-le si prietenilor virtuali fotografii cu minunea care le bucura viata. Potrivit imaginilor pe care parintii ei le posteaza pe Facebook si nu numai, Anais este extrem de fotogenica, drept dovada stand sutele de aprecieri pe care le primeste doar la o singura poza.

Citeste si: La cateva ore dupa ce s-a casatorit, Christian Sabbagh a devenit tata pentru a treia oara. Micuta Anais a venit pe lume dupa ce parintii ei au spus "Da"

Iulia, sotia jurnalistului, ne-a declarat in exclusivitate ca Anais iubeste foarte mult camera si cel mai probabil o sa urmeze cariera tatalui ei. “Ii place foarte mult camera, cred ca o sa calce pe urmele tatalui sau.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Pot sa spun ca este foarte activa, desi pe 7 septembrie face sase luni, este foarte atenta la telefon, face singura selfie-uri, iar cand ii face cineva poza, stie si zambeste la camera”, a declarat sotia lui Christian Sabbagh pentru Cancan.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si