Weiner, in varsta de 53 de ani, a inceput sa planga imediat ce a fost anuntata sentinta de un judecator american, Denise Cote, din Manhattan.

In mai, el a pledat vinovat de trimiterea de mesaje obscene unui minor si si-a luat angajamentul sa nu conteste in apel o pedeapsa de maxim 27 de luni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Avocatii politicianului au cerut ca acesta sa fie condamnat cu suspendare, spunand ca acesta a actionat “din cauza unei boli necontrolate”, pentru care este tratat in prezent.

Cariera politica a fostului congresmen democrat a facut implozie dupa o serie de scandaluri cu privire la o schimburi de mesaje online cu caracter sexual- "sexting" -  cu femei.

Autoritatile americane au anchetat cu privire la informatii potrivit carora Weiner a trimis anul trecut mesaje cu continut sexual explicit unei adolescente din North Carolina.

Agenti federali i-au confiscat laptopul lui Weiner, in cadrul anchetei, si au descoperit un lot de e-mailuri provenind de la sotia sa, Huma Abedin, o consiliera de rang inalt a lui Hillary Clinton, candidata democrata la presedintie in 2016.
 

Astfel, James Comey, directorul FBI la acea vreme, anunta la sfarsitul lui octombrie ca Biroul examina mesajele respective

pentru a hotari o eventuala redeschidere a anchetei cu privire la modul in care Clinton si-a gestionat corespondenta oficiala pe cand era secretar de Stat.

Clinton a spus ca a fost infranta, in parte, in alegeri, de catre republicanul  Donald Trump, din cauza anuntului lui Comey, in pofida faptului ca directorul FBI a anuntat cu doua zile inainte de alegerile de pe 8 noiembrie ca, in urma examinarii mesajelor respective, nu s-au descoperit probe noi.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si