Tatal lui a povestit ca tanarul a fost salvat de o fata care se afla in zona.

“E barman, nici macar nu s-a dus sa se distreze acolo. L-a salvat o fata care ne-a povestit ca el tocmai iesise de dupa bar sa aduca niste baxuri cu apa si cand s-a intors, la prima rafala de impuscaturi, nu si-a dat seama ce este pentru ca toti au crezut ca sunt artificii, la a doua rafala, l-a nimerit si pe el.

Daca nu pleca din bar, nu ar fi patit nimic, dar asta a fost soarta. Prima data am vorbit cu fata, care l-a salvat, care este absolut socata de ce s-a intamplat acolo. Cand Luca a cazut, ea s-a urcat peste el si cand a pus mana pe spatele lui, s-a umplut de sange si nu isi dadea seama de unde si Luca ii spunea ca il arde spatele. Si s-a dus repede sa cheme salvarea, l-a scos de acolo pentru ca lumea se calca in picioare si l-a bagat intr-o salvare, care nu avea nici macar pat, l-au pus pe jos si asa l-a dus la spital”, a declarat pentru Mediafax Traian Iclodean, tatal lui Luca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul a mai declarat ca a fost placut surprins de sprijinul pe care Romania I l-a acordat tanarului, dar si sustinerea prietenilor sai din SUA, care au deschis acest cont de donatii.

Cei care vor sa doneze pentru Luca o pot face pe pagina gofundme.com, la sectiunea Luca’s Recovery.

“Eu am ramas foarte surprins de Romania pentru ca e prima oara cand vad romanii foarte uniti in cazul unei persoane necunoscute. El o sa vina in concediu in Romania pentru ca moare de drag sa mearga in Romania, iubeste tara aia mai mult ca orice. Cat e el de american, crescut in America, numai in Romania vrea sa isi faca vacantele. Noi avem rudele in Romania. Cel mai mult ii place shaorma. Cand se da jos din avion, primul lucru pe care il face se duce la shormerie, zice ca americanii nu stiu sa faca shaorma. E un copil plin de viata, cu un suflet foarte mare si de abia asteptam sa isi revina complet”, a mai spus acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si