Romanca a avut in plus fata de acel meci un serviciu mai bun si mai ales calm, rabdare si precizie. Ea a fost la fel de agresiva ca atunci, insa mai inteligenta si dispusa la mai mult efort. A facut risipa de energie, a deschis unghiurile terenului si a punctat cu numeroase ori.

Kasatkina a inceput cu mingi inaltate in terenul adversarei, dar acestea nu au incurcat-o pe Halep.

A incercat si scurte si sa loveasca mai puternic, dar nimic nu a mers, pentru ca jucatoarea romana a fost pe tot terenul si nu i-a lasat nicio sansa rivalei.

In primul set, cele doua jucatoare nu si-au fructificat serviciul in primele trei ghemuri. La 2-1 pentru ea, Halep a oprit seria break-urilor, apoi s-a distantat la 4-1, inainte ca Daria Kasatkina sa mai faca un break, dupa ce a fost condusa cu 40-0. Halep nu s-a enervat de aceasta ratare si a inchis setul cu alte doua ghemuri, scor 6-2, dupa 35 de minute.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In setul al doilea, Halep a obtinut break-ul la 1-1 si nu a mai cedat nimic pana la final, scor 6-1, dupa mai putin de 70 de minute de joc.
 

Calificarea in semifinale la Beijing este recompensata cu 310.455 de dolari si cu 390 de puncte WTA.

Simona Halep va juca pentru prima data in semifinale la China Open, impotriva invingatoarei din meciul Sorana Cirstea- Jelena Ostapenko, partida care se va disputat tot vineri.

Sportiva din Constanta continua in acelasi timp drumul catre locul 1 WTA. Ea are nevoie de cel putin o calificare in finala competitiei de categorie Prmier Mandatory de la Beijing.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si