O sursa nesecata de citate. Perle dupa perle si replici savuroase.Orice pot spune gurile rautacioase despre Ministru Agriculturii  numai ca... nu se face auzit NU!

Fie ca filozofeaza in lanul de porumb sau infuleca jambon direct din portbagajul unei masini, Petre Daea are mereu vorbele mestesugite la el.

Si daca va gandeati ca este singurul ministru care starneste uneori rasul, ei bine va anuntam ca se intampla si la case mai mari.

Culmea, gafa vine de data aceasta din partea Ministrului RUS al agriculturii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Vladimir Putin izbucneste în râs într-o sedinta la Kremlin dupa ce ministrul spune ca Rusia urmeaza sa exporte carne de porc în Indonezia, o tara musulmana, în care aceasta este interzisa.

Alexander Tkachev, ministrul Agriculturii:

"Exportam în toate tarile, în special în China, Indonezia, Japonia, Coreea si asa mai departe. Prin urmare, nu trebuie sa oprim exporturile de carne de porc. Trebuie sa crestem volumele, iar în Orientul Îndepartat se construieste cu seriozitate un complex"

Vladimir Putin:
"Indonezia este o tara musulmana în care nu se mânânca deloc carne de porc"

Presedintele Putin rade cu pofta si alaturi de el toti cei prezenti in sedinta.Dar nu este nicio rusine, noi am aflat deja cate capcane iti poate intinde "fenomeenul agricol".

Petre Daea
"De fiecare data cand iti propui sa analizezi fenomenul agricol te impinGe spre imensItatea lui, spre complexitatea fenomenului, spre interdependenta intre factori spre o analiza profunda si atenta"
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si