Accidentul s-a produs joi la pranz in municipiul Constanta si, potrivit primelor informatii, ambulanta a lovit taximetrul care nu a acordat prioritate si a intors intr-o intersectie.

Ambulanta se afla in misiune, avand semnalele acustice si luminoase in functiune, transportand un pacient cu insuficienta respiratorie la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

in urma impactului foarte puternic, pasagera aflata in taximetru a fost ranita foarte grav, suferind un traumatism cranian sever. Ea a fost intubata si transportata la spital in stare de coma.

De asemenea, si soferul taximetrului a suferit un traumatism cranian, in timp ce medicul de pe ambulanta are fracturi costale, iar asistenta are un antebrat fracturat.
La locul accidentului au interveni si pompierii militari, cu un echipaj de descarcerare, dar si cu un echipaj SMURD, in sprijinul ranitilor.

Sursa: Mediafax


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si