Alina Kantor, o tanara de numai 25 de ani din Baia Mare, a fost injunghiata de noua ori de sot. Barbatul a venit la clubul unde femeia lucra ca dansatoare, i-a cerut voie colegei acesteia sa intre si apoi a infipt cutitul de noua ori in ea.

Citeste si: A mers la mormantul fiului ei zi de zi, timp de 40 de ani, pana cand a aflat un adevar cutremurator: "As fi vrut sa nu fie adevarat"

“Eram la munca, era ora 11 si i-a zis colegei mele: “Lasa-ma sa intru un minut” si eu am fugit dupa bar si m-a injunghiat. Nu a fost prima data cand m-a batut”, a declarat Kantor Alina pentru stirileprotv.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Sorina Pintea, manager Spitalul Judetean Baia Mare: “Pacienta in varsta de 25 ani a ajuns la UPU cu 9 plagi injunghiate in regiunea toracica si a bratului stang.

A fost operata si internata, iar viata nu ii mai este in pericol”.

Agreosrul a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si