Cei cinci argentinieni erau la New York pentru a sarbatori 30 de ani de la absolvirea liceului. Ministerul de Externe argentinian a confirmat identitatea victimelor, toate din orasul Rosario, situat in centrul Argentinei.

Guvernul argentinian a transmis o declaratie prin care exprima "sincere condoleante pentru moartea lui Hernán Diego Mendoza, Diego Enrique Angelini, Alejandro Damián Pagnucco, Ariel Erlij si Hernán Ferruchi" si ca cele cinci decese sunt rezultatul unui atac terorist dramatic care a avut loc la New York.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un al saselea argentinian, Martin Ludovico Marro, este internat la Spitalul Presbiterian din Manhattan si este in afara oricarui pericol.

Presedintele argentinian Mauricio Macri a scris apoi pe Twitter: "Profund afectat de decesele tragice din aceasta dupa-amiaza. Ne punem la dispozitia familiilor victimelor argentiniene".

Presa locala scrie ca Ariel Erlij. in vârsta de 48 de ani, care era om de afaceri, platise biletele pentru ca si alti câtiva colegi de scoala de-ai sai sa poata calatori in SUA.

Si Guvernul belgian a anuntat ca o femeie din Roulers se afla printre cei care au murit in urma atacului si ca alti cetateni belgieni sunt raniti si se afla in operatie.  Femeia calatorea impreuna cu mama si cu sora sa.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si