O adolescenta care invata la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Bacau a fost filmata de partenerul ei, un elev de la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" din acelasi oras, in timpul unei partide de sex oral.

Filmuletul compromitator a fost transmis ulterior mai multor elevi ai Colegiului Economic si, in cele din urma, a fost vizionat de catre conducerea unitatii scolare.

Directorul a sesizat Politia din Bacau, care intreprinde in acest moment o ancheta cu privire la intamplarea care ar fi avut loc in data de 6 noiembrie.

Mai multi dintre elevii care au urmarit filmarea sustin ca partida de sex ar fi avut pe unul dintre holurile colegiului intr-una dintre pauze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Vezi imaginile AICI.

Inregistrarea integrala suprinde si zgomote de fundal ale unor copii care se joaca. Cu toate acestea, seful Inspectoratului scolar Judetean Bacau sustine ca aceste afirmatii sunt false.

"Am luat masuri imediat fiindca nu incurajam genul acesta de atitudini. Directorul colegiului a luat legatura cu familia, iar Politia face cercetari in acest moment. Evenimentul n-a avut loc in unitatea scolara si nici in timpul programului scolar.

Monitorizam situatia cu atentie", a declarat Florin Lazar, inspector general al Inspectoratului scolar Judetean Bacau.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si