”Potrivit raportului medico-legal preliminar, cauza decesului femeii de 21 de ani a fost o cardiopatie pe care o avea din antecedente”, a precizat Silvia Manta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Citeste si: Raport ingrijorator- Sute de minori au fost abuzati fizic si emotional anul acesta in Romania- E alarmant ca numarul lor este in continua crestere

Concluziile medico-legale infirma suspiciunea lansata de catre medicul care a mers la interventie potrivit careia gravida s-ar fi inecat cu un bol alimentar. Banuielile medicilor au pornit atunci de la faptul ca tinerei i-au fost descoperite resturi alimentare in caile respiratorii aeriene.  Tragedia a avut loc in localitatea vasluiana Balesti, comuna Cozmesti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tanara de 21 de ani locuia in Husi, insa de cateva zile venise sa isi ajute parintii la muncile agricole.

Vineri, alaturi de parinti, gravida a curatat porumb pana la orele amiezii. Dupa masa de pranz, in timp ce parintii au mers sa termine munca in gospodarie, tanara insarcinata a mers intr-o camera sa se odihneasca. La un moment dat, sora mai mica a observat ca tinerei i s-a facut rau si a alertat parintii.

Acestia au solicitat ajutorul la 112. Initial, la fata locului a fost dirijata o ambulanta cu asistenta, ulterior fiind dirijat si un echipaj de terapie intesiva mobila SMURD, cu medic.

In ciuda manevrelor prelungite de resuscitare, tanara nu a mai putut fi salvata.

Sursa: Adevarul
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si