Tanara se afla in stare de ebrietate, iar in momentul in care un taximetrist s-a oferit sa o duca acasa, a acceptat pe loc. I-a spus ca nu prea are bani ca sa plateasca transportul, dar barbatul a convins-o ca nu e nevoie de plata. Nici prin cap nu i-a trecut tinerei ca omul avea sa ii transforme viata in cosmar.

Citeste si:
Medic ginecolog din Timis, surprins intr-un moment rusinos! Tatal copilului avortat si-a iesit din fire cand a aflat

Pe drum, cei doi s-au oprit la un fast-food pentru ca fata avea nevoie la baie, iar mai tarziu, tanara s-a trezit in locuinta barbatului. Aici ea a trait momente de groaza. A fost batuta si abuzata de catre barbat, dupa care a fost lasata pe strazi.

Tanara a mers direct la politie si a denuntat atacul salbatic, iar oamenii legii chiar au gasit probe ale abuzului la el in locuinta.

La proces, barbatul le-a spus

procurorilor ca minora este de fapt o femeie usoara si ca el a platit bani pentru a petrece o noapte cu ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Intamplarea a avut loc in Marea Britanie, iar barbatul a fost condamnat la zece ani de inchisoare si va fi inscris pe viata in registrul infractorilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si