Alexandru Arsinel a ajuns din nou la teatru, pentru a fi alaturi de partenera sa de scena. Actorul a scris si un mesaj emotionant, „eu te regret, poporul te regreta, Stela mea”.

inmormantarea actritei Stela Popescu are loc astazi, la Cernica. Sute de oameni sunt asteptati sa conduca sicriul cu trupul neinsufletit pe ultimul drum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cortegiul funerar pleaca la ora 10.00 de la Teatrul Constantin Tanase. La ora 11.00, sicriul cu trupul neinsufletit este depus la biserica „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe", din incinta Manastirii Cernica. O ora mai tarziu, la 12.00, are loc slujba de inmormantare, a precizat Patriarhia Romana.

Distinctia pe care Stela Popescu a primit-o in luna martie a anului trecut chiar de la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis – ”Ordinul Romaniei in Rang de Cavaler”-, o plaseaza pe actrita in galeria numelor care pot beneficia de onoruri militare la ceremonia funerara.

Actrita Stela Popescu a fost gasita fara suflare, in locuinta sa din Bucuresti, joi, pe 23 noiembrie. Trupul neinsufletit a fost vazut de fiica sa adoptiva, Doina Maximilian, care a sunat la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si