Vicepremierul Marii Britanii, Damian Green, este acuzat ca ar avea mii de materiale indecente pe computerul de serviciu, potrivit CNN, citat de News.ro.  Imaginile ar fi fost descoperite in cursul unei perchezitii in 2008, dezvăluie un fost detectiv de la Scotland Yard, implicat in dosar.

"Computerul se afla in biroul domnului Green, pe masa sa de lucru, era conectat cu contul sau, pe numele sau", a declarat detectivul pentru BBC.
"In timp ce frunzarea materiale indecente, el trimitea e-mailuri de pe contul sau personal, citea documente… Este ridicol sa sugereze ca altcineva ar fi putut sa faca asta".
 
Ofiterul Scotland Yard a subliniat că niciuna dintre imiginile gasite nu este „extrema”, dar ca analiza computerului a sugerat ca au fost vizualizate „extensiv”, pe o perioada de trei luni.
Citeste si: De ce au fost ucisi cei doi tineri ciobani romani in Italia! Adevaratul motiv al asasinatului este ingrijorator

Vicepremierul britanic se afla in vizorul une anchete guvernamentale, dupa ce a fost acuzat de jurnalista Kate Maltby ca i-ar fi facut avansuri la o intalnire in 2015. Green a calificat aceste acuzatii drept neadevarate si „dureroase”.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si