Taur

Daca pana acum Taurii au fost fideli rutinei, anul 2018 le va bulversa existenta. in acest an, iese la lumina o noua versiune a personalitatii lor: vom avea, astfel, ocazia sa facem cunostinta cu un Taur mai increzator in fortele proprii si pregatit sa descopere si sa infrunte ceea ce l-a speriat intotdeauna: necunoscutul.

In plan sentimental, Taurul va face tot ce tine de el pentru fericirea proprie, se va arunca in bratele iubirii cu frenezie, va trai fiecare zi ca si cum ar fi ultima si va profita de orice ocazie i

se va ivi in cale, lucruri pe care pana acum nu obisnuia sa le faca.

In ceea ce priveste sectorul profesional, Taurul va fi puternic motivat sa acceada la noi oportunitati in cariera, sa vaneze promovarile, ba chiar sa-si schimbe jobul daca cel actual nu-l mai satisface. Iar astrele vor fi de partea lui in toate aceste demersuri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fecioara

Una dintre cele 5 zodii care vor trece prin schimbari radicale in 2018 este Fecioara. Pentru acesti nativi, anul 2018 va insemna, in primul rand, evolutie personala. Restrictiile si interdictiile pe care si le-a impus pana acum vor deveni amintire. Astrele ii vor da Fecioarei puterea si increderea necesare pentru a-si decide propria existenta.

Pe plan profesional, va trebui, evident, sa munceasca pentru a obtine ceea ce-si doreste, dar ambitia si determinarea ei, mai puternice ca niciodata, ii vor permite sa bifeze aproape toate telurile pe care si-a propus sa le atinga.

In plan sentimental, lucrurile vor merge intr-o directie neasteptat de buna. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta se va imbunatati considerabil, caci partenerul de cuplu nu va avea cum sa nu admire la voi naturaletea si lipsa de rigiditate, aspecte cu care nu prea era obisnuit pana acum. Daca sunteti singuri, 2018 are toate sansele sa fie anul marii intalniri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si