Leul

Cel mai extrovertit semn zodiacal, Leul, va avea si el parte de schimbari radicale in 2018. Acesta va renunta la o mare parte dintre obiceiurile sale, iar in schimbul acestei renuntari isi va descoperi o fata noua a personalitatii sale.

Daca pana acum, superficialul a avut un loc important in viata Leului, in 2018 acesta va merge dincolo de aparente, va analiza lucrurile si situatiile in profunzimile lor pentru a fi in acord cu valorile adanc ascunse in el. Aceasta schimbare nu va fi intotdeauna usor de suportat de el sau de cei din jurul lui, insa este extrem de importanta pentru ca ii va permite sa se concentreze asupra esentei lucrurilor, si nu asupra aparentelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe plan profesional, Leul va avea parte de instabilitate, insa vestea buna este ca orice perturbare va avea impact pozitiv asupra carierei sale.

Sentimental, in 2018 Leul va avea parte de un nou inceput. Daca este fericit in relatia de cuplu, aceasta va deveni mai infloritoare si se va consolida. Daca nu este fericit cu partenerul de viata, in 2018 Leul va pune capat relatiei si va incepe de la zero, respectandu-si cu sfintenie nevoile afective.

Citeste mai multe pe avantaje.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si