Este cunoscuta pasiunea lui Arnold Schwarzenegger, pentru masinile scumpe si puternice. Celebrul actor adora caii putere, dar si confortul, iar de curand a primit un cadou de lux de la celebrul constructor auto Mercedes.

"Cred ca ceea ce este unic la acest model G este, dupa cum ai spus, ca a luat nastere (n.r.-

primul model) in Graz, Austria, locul unde eu m-am nascut, insa cu 32 de ani mai tarziu".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Clasa G primeste o noua suspensie frontala independenta, precum si o noua transmisie automata cu noua trepte. Motorul este unul pe placul actorului, cu 416 cai putere. La cei 70 de ani ai sai si cu o avere estimata la peste un miliard de dolari, Arnold Schwarzenegger are un parc auto de lux si nu ezita sa faca parada cu bolizii care au fiecare peste 350 de cai putere.

Salonul auto de la Detroit nu a impresionat doar prin masina aleasa de celebrul actor. In deschiderea faimosului show auto, BMW a stranit interesul celor prezenti prin cel mai recent model.... X3! Putere inegalabila si acceleratie impresionanta: motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzina cu 6 cilindri in linie al BMW X3 M40i propulseaza automobilul de la 0 la 100 km/h in doar 4,8 secunde.

Producatorul american Ford  lanseaza o noua versiune ST Ford Edge, o editie limitata a coupeului Mustang. Mai puternica, dotata cu  tehnologii de ultima generatie, dar si cu un design mai sofisticat.

Honda se pregateste sa ofere iubitorilor de cai putere noul Prototype Insight.  Specificatiile si performantele masinii au fost tinute secret, iar aceasta se anunta a fi una hibrida cu un motor electric pe benzina de 1,5 litri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si