Anuntul a fost facut de agentul artistei. „Solista trupei irlandeze The Cranberries se afla in Londra pentru o scurta sesiune de inregistrari. Alte detalii nu sunt disponibile deocamdata”, a spus acesta.

"Familia ei este devastata si solicita respectarea intimitatii in acest moment dificil", a adaugat agentul artistei.

Trupa rock irlandeza Kodaline a publicat unul dintre primele mesaje de regret cu privire la aceasta veste pe retelele de socializare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

"Suntem absolut socati sa aflam despre decesul lui Dolores O'Riordan! The Cranberries ne-a oferit primul sprijin considerabil de care am avut parte, atunci cand am mers intr-un turneu impreuna in Franta, in urma cu doi ani! Gandurile noastre sunt alaturi de familia si prietenii ei", a aratat mesajul publicat de trupa Kodaline.

Dolores O'Riordan, originara din comitatul irlandez Limerick, a devenit o artista apreciata pe plan international, dupa ce a inceput sa cante alaturi de trupa The Cranberries, la varsta de 18 ani.

Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formatii rock din anii 1990, a lansat sase albume de studio, care s-au vandut in peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale formatiei irlandeze se afla piese precum ”Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" si "Promises".

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si