Papa Francisc s-a oferit sa ii casatoreasca pe cei doi, dupa ce le-a auzit povestea de dragoste in timpul unui zbor intre Santiago si Iquique. Paola si Carlos s-au intalnit in urma cu 10 ani tot intr-un avion. A fost dragoste la prima vedere. Au stabilit chiar si data nuntii, insa, biserica in care trebuiau sa se casatoreasca a fost daramata in timpul cutremurului din 2010 din Chile.

Impresionat, suveranul pontif s-a oferit sa fie el cel care ii leaga pe vecie.

- Ne-a intrebat si acela a fost momentul. S-a intamplat intr-o clipa si a fost ideea lui. Ne-a spus: "Acesta este sacramentul care lipseste lumii."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ceremonia a fost scurta, iar nas le-a fost chiar directorul companiei aeriene.  La sfarsit  cei doi miri, extrem de impresionati,  abia isi mai gaseau cuvintele. Paola si Carlos sunt casatoriti civil si au 2 copii.

La scurt timp dupa aterizare, Papa a mai facut o fapta buna. O politista calare, care ii escorta papamobilul, a fost aruncata in fata vehiculului.

Suveranul Pontif a oprit imediat si s-a dat jos pentru a-i sari in ajutor femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si