Elena Ceausescu, intr-o poza din tineretea ei revolutionara

Gheorghe Zamfir"Tata era frumos ca un star de cinema. Tatal meu a fost prietenul Elenei Ceausescu, primul iubit al ei, cel care a deflorat-o. Tatal meu si Elena se stiau de la hore, intre Visina- satul unde s-a nascut el- si Petresti, unde s-a nascut ea, sunt opt kilometri", a declarat Zamfir pentru “Adevarul”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Rapsodul a completat apoi, sustinand ca viitoarea sotie a dictatorului Ceausescu, Elena, nascuta Petrescu, era “topita” dupa tatal lui, Tudor. Elena Ceausescu, intr-o poza din tineretea ei revolutionara. "Elena a venit sa-l caute la Bucuresti, ca era moarta dupa tata, care se angajase chelner la un restaurant unde canta Fanica Luca, cel care m-a initiat pe mine in muzica. Tata a respins-o! Ea, de durere, s-a dus in cercurile comunistilor, l-a cunoscut pe Nicolae Ceausescu, s-a inscris in partid si de acolo a inceput toata istoria ei", afirma Zamfir, care considera si in ziua de azi ca prigoana ulterioara declansata de Elena la adresa lui, ca artist, isi are originea in povestea ratata de dragoste a lui Tudor Zamfir cu Ceauseasca.

Gheorghe Zamfir

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si