Muzica buna, povesti de neuitat, scrise la rasarit si multa distractie- asa a aratat primul festival Neversea de anul trecut, unde au dansat pana-n zori peste 150 de mii de turisti. Succesul rasunator al primei editii i-a convins pe organizatori Neversea 2018 sa prelungeasca editia de vara aceasta. Vor fi 4 zile de distractie in loc de 3.

Edy Chereji, director comunicare Neversea 2018: Artistii care au fost prezenti si care nu au fost si care vor sa vina la Constanta, ne-au dat motivul sa adaugam inca o zi la cele 3 de anul

trecut.

Bogdan Buta, manager general festival Neversea 2018: Estimam o crestere a traficului cu 50 la suta, deci avem toate premisele pentrur o iedite si mai reusita decat pana acum.

Peste 225 de mii de turisti asteptati la festivalul Neversea 2018

La cele 7 scene din prima editie se va mai adauga cel putin una. Iar incasarile vor creste si ele, mai ales ca vara aceasta sunt asteptati in jur de 225 de mii de turisti la festivalul Neversea 2018.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Bogdan Buta, manager general festival Neversea 2018: Din estimarile efectuate. participantii la festival au cheltuit peste 20 de milioane de euro in cadrul comunitatii, bani care au fost lasati aici, in Constanta.

Pentru prima oara in ultimii ani, nu doar statiunea Mamaia a avut de castigat in plin sezon, ci si comerciantii din Constanta. Restaurantele si apartamentele din oras au fost pline pe perioada Neversea.

In plus, si artistii s-au simtit excelent.

Decebal Fagadau:  Imaginati-va ce a insemnat o postare a lui Jason Derulo cu impresii positive despre litoralul romanesc. Un artist de talie mondiala cu milioane de urmaritori care spune cat de bine s-a simtit el la noi.

In 2017, festivalul a avut parte de un buget in valoare de 6 milioane de euro. Acum, organizatorii Neversea 2018 vor cheltui cu aproape 2 milioane de euro in plus, pentru ca vor sa aduca si artisti de top care n-au mai fost in Romania. Numele lor este inca secret.

Anul trecut Tiesto, Dua Lipa, Jason Derulo si Fat Boy Slim au fost printre cei care au incins atmosfera.

Cand vor fi puse in vanzare biletele Nerversea 2018

Miercuri incepand cu ora 12.00 si pana la ora  20.00 vor fi puse in vanzare  5.000 de abonamente online la pret special- 400 de lei biletul normal pe 4 zile si 900 de lei, biletul VIP. 

Cel mai probabil biletele vor fi sold out in doar cateva ore.

Cand va avea loc festivalul Neversea 2018

Festivalul Neversea va avea loc vara aceasta intre 5 si 8 iulie. Intrebarea ramane doar unde va fi organizat evenimentul? Oficialii festivalului se gandesc la plaja Modern ca principala optiune, dar mai au doua variante in zona Faleza Nord.  Locul final si numele artistilor principali vor fi dezvaluite in curand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si