Potrivit evidenţelor Poliţiei Rutiere, evenimentul s-a produs anul trecut, pe 21 iunie. Oradeanul, pe numele sau Gardi László (foto), se intorcea de la serviciu, de la o fabrica de pantofi, conducand un moped, pe banda intai de circulaţie, dinspre Nufarul spre Piaţa Emanuil Gojdu.

Dupa ce a trecut de intersecţia cu strada Muntele Gaina, oradeanul nu a pastrat distanţa

faţa de autovehiculul din faţa sa, condus de un tanar de 24 de ani, din comuna Sambata, pe care l-a acrosat din spate. in urma impactului, Gardi a ajuns la spital cu leziuni la nivelul picioarelor.

Cu toate ca, in mod evident, avea o problema medicala, oradeanul nu apare sa fi cerut vreo forma de ajutor social, iar intr-o incercare disperata de a scapa de datoria catre spital, si-a scos casa la vanzare. " Cel mai probabil nu stia ca poate sa beneficieze de ajutor, nu l-a consiliat nimeni. Putea sa se inscrie in audienţa, sa ceara informaţii, sprijin. Nu a cerut nimic", mai spune sefa Casei de Pensii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Singurii care i-au fost alaturi au fost vecinii, insa nu pentru ca omul le-ar fi cerut acest lucru, ci din proprie iniţiativa. "M-am oferit sa-l ajut din ziua in care a iesit din spital.

Eu i-am scos si ultimul salariu, banii de concediu medical, m-am dus sa-i platesc facturile, i-am luat de mancare. Nu putea umbla, statea mai tot timpul in pat, se deplasa doar prin curte, cu un cadru", isi aduce aminte femeia din vecini.

Desi pensionara de boala, ea l-a sprijinit pe vecinul sau si in toamna, dupa ce a ramas fara venituri, insa doar o perioada, pentru ca, la un moment dat, nu a mai avut cum. Asa ca utilitaţile i-au fost taiate rand pe rand. "si-a vandut si lemnele, ca sa poata manca, sperand ca-i va veni decizia de pensonare si va putea sa-si ia altele", mai spune femeia.

Ultima data, oradeanca si-a vazut vecinul miercurea trecuta, cand i-a si dus mancare si cand barbatul i s-a plans ca rezista tot mai greu si o duce tot mai prost. Nu i-a spus motivul, insa in casa era nu doar frig ci si intuneric, semn ca nu mai avea curent.

"Cum joi am fost plecata, am mers sa-i duc mancare vineri. Usa era deschisa iar el era cu spatele, spanzurat in baie. Am avut un soc. Poliţistii mi-au spus ca cel mai probabil era mort de 24 de ore", a spus femeia.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste mai mult pe ebihoreanul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si